​  86 96 07 00

Ombygning af dit badeværelse

- Har du et badeværelse der skal renoveres eller ombygges?

Få hjælp til din ombygning

Skal du have hjælp til ombygningen af dit splinternye badeværelse eller trænger dit gamle badeværelse blot til en kærlig hånd? Så står vi hos Kiil & Nielsen A/S klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med montering af badeværelser og kan ved hjælp af vores ekspertise og kendskab på området indhente de bedste klinker og fliser til konkurrencedygtige og fordelagtige priser.

Du får mange fordele ved en ombygning

Der kan være mange fordele ved at ombygge dit badeværelse. En af de største fordele som vores kunder melder tilbage med er at det får deres bolig til at fremstå som nyt, lækkert og moderne. Er du i tvivl om en ombygning af dit badeværelse er fordelagtigt for dig? Så gennemgår vi gerne byggeprojektet sammen med dig, så du er sikker på, at du får et skræddersyet tilbud på din opgave som matcher dit behov og krav.

Skal du have hjælp? Så kan du trygt benytte os som din samarbejdspartner. Vi sidder klar på telefon; 86 96 07 00 til at besvare dine spørgsmål – ring ind og få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag – så er hjælpen på vej!

Murerfirmaet Kiil & Nielsen​ A/S

Bygaden 14, 8450 Hammel

Telefon: 86 96 07 00

E-mail: info@kiilognielsen.dk

CVR: 20962178

 Følg os på Facebook

Vi er naturligvis medlem af Byg-Garanti ordningen​