Flisearbejde og lægning af klinker udført på professionel vis

Har du brug for hjælp til lægning af klinker og fliser? Så kommer Murerfirmaet Kiil & Nielsen A/S gerne og hjælper dig. Uanset om det er dit badeværelse, som trænger til en makeover, eller det er køkkenet, der skal renoveres, så har vi den rette erfaring til at løse opgaven for dig. Vi befinder os primært i områderne omkring Hammel og Århus, men servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt murerfirma med mere end 20 års erfaring med lægning af klinker og fliser. Derfor kan vi hjælpe med enhver opgave inden for flisearbejde, og vi kan også tilbyde professionel rådgivning inden for området. Vi lægger vægt på en tæt dialog med hver enkelt kunde, kvalitet og effektivitet, da dette er vigtige forudsætninger for et godt samarbejde og et holdbart resultat.

Hvad koster det at få lagt klinker?

Den eksakte pris på lægning af klinker afhænger af opgavens omfang og type. Her spiller det bl.a. en rolle, hvor mange m2, der er tale om, samt hvilke slags klinker eller fliser, du ønsker. Vi har stor erfaring med at arbejde med både store og små fliser, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Det kan eksempelvis være, du drømmer om at få foretaget en udskiftning af gulvklinker eller mangler hjælp til opsætning af fliser på din køkkenvæg. Vi kan varetage enhver form for klinkearbejde afhængigt af dine ønsker og behov. Hos os får du altid konkurrencedygtige priser, uanset hvilken type af flisearbejde der er tale om.

Kontakt os og hør mere om flisearbejde

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for flisearbejde, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 86 96 07 00 eller på mail: info@kiilognielsen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se udvalgte refencer i galleriet nedenfor

Se udvalgte refencer af fliser og klinker

Information

Murerfirmaet
​Kiil & Nielsen​ A/S

Bygaden 14,

8450 Hammel

CVR: 20962178

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi er naturligvis medlem af
​Byg-Garanti ordningen​