Nyt badeværelse og flisebadeværelse​ til din bolig

- Vi laver dit nye flisebadeværelse.

​Vi hjælper med at montere nyt badeværelse

Er du på udkig efter en leverandør i Hammel og Århus området, der har en høj ekspertise i at lægge dit splinternye flisebadeværelse? Så kan du trygt vælge Murerfirmaet Kiil & Nielsen A/S​ til at lave nyt badeværelse og flisebadeværelse for dig. 

Vi har mange års erfaring med ombygninger af badeværelser, hvad enten det er til lejligheder eller huse.

Vi tilbyder en lang række opgaver inden for murer- og entreprenørarbejde, hvilket gør os til en fleksibel medspiller, når du skal have opført et flisebadeværelse. Værdigrundlaget i Kiil & Nielsen er kvalitet, effektivitet og god kundeservice – vi er først tilfredse, når du er det.

Vi har flere års erfaring med flisebadeværelse

Derudover har vi mange års erfaring med at opføre flotte nye badeværelser og sætter altid en ære i veludførte projekter som tager udgangspunkt i god kommunikation og solidt håndværk. Derfor er det også vigtigt for os, at vores arbejde med montering af nyt badeværelse og flisebadeværelse er mere end blot i orden.

Få hjælp til din ombygning af badeværelse

Skal du have hjælp til ombygningen af dit splinternye badeværelse eller trænger dit gamle badeværelse blot til en kærlig hånd? Så står vi hos Kiil & Nielsen A/S klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med montering af badeværelser og kan ved hjælp af vores ekspertise og kendskab på området indhente de bedste klinker og fliser til konkurrencedygtige og fordelagtige priser.

Du får mange fordele ved en ombygning

Der kan være mange fordele ved at ombygge dit badeværelse. En af de største fordele som vores kunder melder tilbage med er at det får deres bolig til at fremstå som nyt, lækkert og moderne. Er du i tvivl om en ombygning af dit badeværelse er fordelagtigt for dig? Så gennemgår vi gerne byggeprojektet sammen med dig, så du er sikker på, at du får et skræddersyet tilbud på din opgave som matcher dit behov og krav.

Få et tilbud på et nyt badeværelse

Skal vi hjælpe dig med dit nye flisebadeværelse og har du i den forbindelse spørgsmål til byggeopgaven? Så sidder vi klar på telefon 86 96 07 00 – ring ind og få et uforpligtende tilbud på dit ønske om et nyt flisebadeværelse allerede i dag.

Se udvalgte refencer i galleriet nedenfor

Information

Murerfirmaet
​Kiil & Nielsen​ A/S

Bygaden 14,

8450 Hammel

CVR: 20962178

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi er naturligvis medlem af
​Byg-Garanti ordningen​