Ombygning​ af hus eller lejlighed

Har du brug for en ombygning?

Skal du havde lagt køkkenet sammen med stuen, eller skal værelserne deles op, så du får et ekstra børneværelse? Eller kunne du tænke dig en hems på et af værelserne? Så tag os med på råd! Hos Murerfirmaet Kiil & Nielsen har vi stor erfaring med ombygning og tilbygning, både i lejligheder og huse. Vi opfylder især boligdrømme for beboere i Hammel, Århus og de mange omkringliggende byer. 

Skab mere plads uden at flytte

En ombygning af hus kan være en god investering, da den kan få et ældre hus fra 60’erne eller 70’erne til at fremstå nyt og lækkert. Derudover giver en ombygning og renovering af hus mulighed for at få mere plads, uden at man behøver flytte – for eksempel hvis der er planer om at udvide familien. 

Inden du beslutter dig for, hvad der skal laves, vil vi gerne gennemgå projektet sammen med dig, så vi kan byde ind med flere muligheder. Vi kan også gøre opmærksom på eventuelle forhindringer, og vi kan se på, om dit hus kan klare en ombygning.

Få mere information om ombygning af hus

Hvis du ønsker mere information om vores erfaring inden for ombygning af hus, kan du kontakte os på kontaktsiden. Vi har udført mange opgaver for kunder i hele Østjylland, herunder Hammel og Århus.

Du er velkommen til at kontakte os enten på e-mail info@kiilnielsen.dk eller på telefon 86 96 07 00, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris for ombygning af hus.

Information

Murerfirmaet
​Kiil & Nielsen​ A/S

Bygaden 14,

8450 Hammel

CVR: 20962178

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi er naturligvis medlem af
​Byg-Garanti ordningen​