Omfugning af murværk sikrer en optimal beskyttelse​

​Vi skaber flotte og solide facader på dit hus

Er det blevet tid til omfugning af murværk? Hos Murerfirmaet Kiil & Nielsen er vi eksperter i at vedligeholde fuger i murede facader. Vi servicerer kunder i blandt andet Hammel, Århus og mange andre steder, og vi kommer også gerne hjem til dig for at udskifte dine fuger.

Nye fuger sikrer en bedre isoleringsevne og en bedre beskyttelse mod fugt-, vand- og frostskader. Vi er en professionel murerforretning, som har mange års erfaring, og vi har naturligvis konkurrencedygtige priser på murerarbejde.

Nye fuger beskytter mod skader i murværket

Man skal holde øje med fugerne i murværket – især hvis det er et ældre hus. Før eller siden skal de vedligeholdes. Det gælder især, hvis fugerne falder af, skaller eller revner. Der kan også være murbier. 

​Generelt skal fuger udskiftes, hvis du kan skrabe dem ud med en finger. Det er vigtigt, at fugerne bliver repareret eller udskiftet, før det fører til større skader.

Omfugning af murværk skaber et nyt og flot udtryk, og det vil ofte gøre en stor forskel, hvis det er et ældre hus. Vi bruger typisk en fugefræser. I visse tilfælde kan der være behov for at udskifte enkelte mursten. Vi kan også lægge armeringsstålstænger omkring eventuelle sætningsrevner. Herefter omfuger vi murværket med mørtel, som passer til det eksisterende murværk.

Få mere at vide om omfugning af murværk

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder. Vi kommer gerne ud for at se på murværket, så vi kan give råd og vejledning om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for omfugning af murværk.​

Information

Murerfirmaet
​Kiil & Nielsen​ A/S

Bygaden 14,

8450 Hammel

CVR: 20962178

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi er naturligvis medlem af
​Byg-Garanti ordningen​