Skalmuring har vi stor erfaring med at udføre​

Er dele af din facade blevet nedbrudt? Så lad os komme og udføre skalmuring hos dig. Murerfirmaet Kiil og Nielsen A/S har stor erfaring på området, hvorfor du trygt kan lægge opgaven i vores hænder. Vi servicerer primært kunder i Hammel og Århus, men kører også gerne ud til kunder i de nærliggende områder.

Vi er et professionelt murerfirma med erfaring siden 1998. Igennem årene har vi udført mange forskellige opgaver såsom skalmuring hos tilfredse kunder fra både privat og erhverv. Vi lægger stor vægt på at have en tæt dialog med vores kunder, så vi opnår et godt og trygt samarbejde hvor misforståelser undgås.

Renovering af facade ved hjælp af skalmuring

Skalmuring benyttes typisk i forbindelse med renovering af en facade. Ved hjælp af en skalmur, kan vi få din facade til at se ud som ny. Selve skalmuring af hus foregår typisk ved, at vi lægger et nyt tag af tyndere sten uden på det eksisterende. På den måde fornyes murens ydre skal, hvorved facaden igen bliver pæn at se på.​

​Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet er veludført. Derudover kan du forvente høj kvalitet og effektivitet, når du samarbejder med os. Til trods for den høje kvalitet får du altid en lav og attraktiv pris her hos os. Du kan derfor med fordel kontakte os, hvis du mangler hjælp til skalmuring.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi står altid klar med professionel hjælp, hvor der er brug for det.

Vi kan kontaktes på telefon: 86 96 07 00 eller på mail: info@kiilognielsen.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Information

Murerfirmaet
​Kiil & Nielsen​ A/S

Bygaden 14,

8450 Hammel

CVR: 20962178

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi er naturligvis medlem af
​Byg-Garanti ordningen​