Tilbygning til hus lige efter dine ønsker og behov

Drømmer du om at få et ekstra værelse eller måske et større badeværelse? Så kan Murerfirmaet Kiil & Nielsen A/S være dig behjælpelig. Vi har arbejdet med tilbygning til hus i mange år, derfor kan vi være med til at realisere dine drømme på professionel vis. Vi befinder os typisk omkring Hammel og Århus, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi har erfaring med tilbygninger siden 1998 og besidder derfor en bred erfaring og viden, når vi sammen med dig får dine boligdrømme til at blive virkelighed. Hvis du mangler mere plads i dit hjem, er en tilbygning det oplagte valg. Uanset om du drømmer om en større stue, garage eller udestue, så står vi klar til at løse opgaven.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Her hos os kan du forvente konkurrencedygtige priser hver gang. Den eksakte pris på en tilbygning til et hus afhænger af opgavens omfang og type. Det kan eksempelvis være, at du drømmer om at få tilbygget en entre til dit sommerhus eller en komplet ombygning af dit hjem. Uanset hvad så finder vi en billig pris til dig, som matcher dit budget og dine ønsker.

​​

Grundet vores store erfaring med tilbygning til hus, så er der ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille for os. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp. Vi garanterer høj kvalitet og effektivitet, uanset hvilken løsning vi skal lave hos dig. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet er veludført.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Skal vi skabe mere plads i dit hjem, så kontakt os med det samme for at høre nærmere og modtag et godt tilbud.

Du kan ringe til os på telefon: 86 96 07 00 eller skrive på mail: info@kiilognielsen.dk, så vender vi straks tilbage.

Information

Murerfirmaet
​Kiil & Nielsen​ A/S

Bygaden 14,

8450 Hammel

CVR: 20962178

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi er naturligvis medlem af
​Byg-Garanti ordningen​